معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی

به گزارش وبلاگ برداری، پزشکان انگلیسی می گویند مصرف میوه ها و سبزیجات حاوی پتاسیم بالا می تواند در کاهش خطر ابتلا به سکته مغزی موثر باشد.

معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی

آنها بعلاوه تاکید دارند در حالی که افزایش پتاسیم در وعده های غذایی تاثیر مثبتی بر تنظیم فشار خون دارد، تاثیر معکوسی بر عملکرد کلیه و میزان هورمون های بدن نخواهد داشت.

پزشکان معتقدند افراد بزرگسال باید بیش از چهار 4 پتاسیم در روز مصرف نمایند.

نتایج مطالعات پیشین نیز نشان می دهد افزایش 4-3 گرمی پتاسیم در وعده غذایی به کاهش فشار خون در افراد مبتلا می گردد و با کاهش 24 درصدی سکته مغزی ارتباط دارد.

به گزارش کتابخانه ملی دارو در ایالات متحده، پتاسیم یک ماده معدنی است که بدن برای یاری به رشد ماهیچه ها و حفظ فعالیت مطلوب سلول ها و بافت ها از آن استفاده می نماید. پتاسیم در ماهی هایی مانند ماهی آزاد، ماهی روغن، سفره ماهی و ساردین یافت می گردد. بعلاوه سبزیجات برگ پهن و سبز رنگ و کلم بروکلی، نخود، سیب زمینی به همراه پوست و گوجه فرنگی منابع غنی از پتاسیم هستند. دیگر مواد غذایی حاوی پتاسیم، میوه های مرکبات، سیب، موز، خرما و زردآلو هستند.

ضعف ماهیچه ها، خستگی، کاهش ضربان قلب و واکنش های بدنی کُند همگی نشان دهنده این واقعیت هستند که شما نیازمند میزان بیشتری پتاسیم در رژیم غذایی روزانه تان هستید. گفتنی است که مصرف مکمل های حاوی پتاسیم حتما باید با توصیه پزشک صورت گیرد.

منبع: گردشبان

به "معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی یک ماده معدنی مفید برای کاهش خطر سکته مغزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید