طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته و گوشت آسان و خوشمزه

به گزارش وبلاگ برداری، همه ما از کودکی هایمان عطر و بوی خاصی از یک یا چند غذا در حافظه مان مانده است. یکی از مجذوب کننده ترین عطرها هم قطعا عطر کتلت هایی است که مادرهایمان می پختند. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کتلت با سیب زمینی خام و طرز تهیه کتلت با سویا را مرور نموده بودیم و اینجا طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته را با نکات مهم برای وا نرفتن و ترد و پوک شدن کتلت آنالیز می کنیم.

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته و گوشت آسان و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه کتلت با سیب زمینی پخته

  • گوشت چرخ نموده 350 گرم
  • سیب زمینی پخته 2 عدد
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • زعفران آب شده به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته

1. آماده کردن مواد کتلت

اولین مرحله از طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته این است که سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید بعد پیاز را رنده کنید و خوب آبش را بگیرید. بعد سیب زمینی که پخته شده را رنده کنید یا با گوشت کوب خوب نرم کنید در نهایت زمانی که هنوز سیب زمینی های رنده شده گرم هستند همه مواد را در یک کاسه بزرگ با دست مخلوط کنید.

2. مخلوط و سرخ کردن کتلت

حالا و در این مرحله ابتدا مواد را که در یک ظرف ریخته اید، خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید بعد در تابه ای کم عمق روی حرارت ملایم آنقدر روغن بریزید که سطح تابه را بپوشاند بعد در حالی که منتظر گرم شدن آن هستید، 2 قاشق غذاخوری از مخلوط کتلت را در دستان خود بریزید و به شکل بیضی در آورید و در تابه ای که روغنش گرم شده بگذارید تا به مدت 4 تا 5 دقیقه از هر طرف سرخ شده و کاملا طلایی و پخته گردد. (تا جایی که ظرف شما جا دارد کتلت بگذارید.)

در نهایت کتلت هایی که از هر دو طرف سرخ شده را از ماهیتابه خارج کنید و برای همه کتلت ها همین کار را تکرار کنید. کتلت با سیب زمینی پخته خود را می توانید با نان تازه، گوجه فرنگی، ترشی و سبزیجات سرو کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه کتلت

تهیه کتلت با سیب زمینی پخته کار ساده ای است و در واقع پختن آن به زمانی که برایش می گذارید، می ارزد پس هر زمان حوصله دارید انواع کتلت از جمله طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی و طرز تهیه کتلت مرغ با سیب زمینی خام را هم در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

نکات مهم برای وا نرفتن کتلت

برای این که کتلت هایتان وا نرود باید سیب زمینی را حدود 90 درصد بپزید یعنی در حدی که خیلی له نگردد و آبی که با آن سیب زمینی را می پزید به خوردش نرود.

مقدار درست اندازه تخم مرغ هم در وانرفتن کتلت مهم است پس از زیادی یا کم استفاده کردن تخم مرغ خودداری کنید.

نکاتی برای سرخ کردن کتلت

برای سرخ کردن کتلت از همان ابتدا به اندازه لازم روغن بریزید چون اضافه کردن مجدد روغن باعث می گردد کتلت های بعدی روغن بیشتری جذب نمایند.

روغنی که قرار است کتلت را در آن سرخ کنید خوب داغ کنید چون اگر روغن داغ نباشد ممکن است کتلت وا برود.

نکاتی برای ترد و پوک شدن کتلت

اولین نکته مهم در طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته ترد و پوک این است که آب پیاز را خوب بگیرید. از گوشت چرخ نموده چرب بهره ببرید یادتان باشد داشتن کمی چربی در گوشت چرخ نموده باعث می گردد کتلت خرد و شل نگردد. تخم مرغ را هر وقت خواستید کتلت را سرخ کنید اضافه کنید در غیر این صورت مایه کتلت شما آب می اندازد. طرز تهیه کتلت پفکی را در کتاب کاله بخوانید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته و گوشت آسان و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کتلت با سیب زمینی پخته و گوشت آسان و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید