طرز تهیه کیک شکلاتی با اسمارتیز ؛ کیکی مجذوب کننده
به گزارش وبلاگ برداری، کیک شکلاتی با اسمارتیز، از کیک های محبوب و خوش طعم در خانواده کیک شکلاتی است. طرز تهیه این نوع کیک شکلاتی بسیار آسان است و حتی اگر یک شیرینی پز باتجربه نباشید هم می توانید آن را به سادگی در خانه تهیه کنید. اگر دنبال یک دسر شکلاتی خوشمزه هستید، کیک شکلاتی با اسمارتیز می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.
اسمارتیزهای رنگارنگ در این کیک هم آن را به یک کیک زیبا و دوست داشتنی تبدیل می نمایند و هم نشانی از ذوق و سلیقه شما می تواند باشد. برای تهیه و تزیین خانگی اما حرفه ای یک کیک خوشمزه آماده اید؟ این بار تزئین کیک شکلاتی با اسمارتیز بی نظیری را با هم آماده و حاصل کارمان را به شکلی خاص تزیین می کنیم.
مواد لازم برای کیک شکلاتی با اسمارتیز
- شکر یک فنجان
- کره (نرم شده) خرید آنلاین 250 گرم
- آرد 225 گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- پودر کاکائو تلخ 50 گرم
- تخم مرغ همزده سه عدد
- شکلات تلخ خردشده 250 گرم
- اسمارتیز 700 گرم
طرز تهیه کیک شکلاتی با اسمارتیز
مرحله اول
فر را با دمای 140 تا 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب کیک گرد به قطر 20 سانتی متر بردارید، آن را چرب نموده و داخل آن کاغذ روغنی بگذارید.
مرحله دوم
شکر، 125 گرم کره و یک لیوان آب را در داخل یک قابلمه اضافه نموده و هم بزنید. حالا قابلمه را روی حرارت کم گاز گذاشته و به مدت پنج دقیقه روی حرارت هم بزنید تا کره آب شده و با شکر خوب مخلوط گردد. پس از آن که خوب با هم ترکیب شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.
مرحله سوم
آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو را در یک کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید. سپس در وسط مواد یک سوراخ بزرگ ایجاد کنید. مایه شکر و کره را که خنک شده اند به همراه تخم مرغ ها داخل این سوراخ اضافه نموده و سپس با یک قاشق فلزی، تمام مواد را با هم به آرامی ترکیب کنید.
مرحله چهارم
مایه آماده شده را داخل قالب کیک بریزید. قالب را به مدت 50 دقیقه در فر بگذارید تا کیک شما پخته گردد. پس از آن که کیک پخت، به مدت 10 دقیقه بگذارید تا خنک گردد.
مرحله پنجم
شکلات تلخ و کره به جای مانده را در یک قابلمه روی حرارت به مدت پنج دقیقه آب نموده و ترکیب کنید. سپس به مدت 20 دقیقه بگذارید تا خنک شده و خودش را بگیرد.
مرحله ششم
بعد از آن که کیک خودش را گرفت، روی کیک از مخلوط شکلات و کره آب شده بریزید. حالا اسمارتیزها را روی آن با هر شکلی که دوست دارید بچینید. اسمارتیزها را مقداری فشار دهید تا روی کیک بچسبد. کیک شکلاتی با روکش اسمارتیز شما آماده است.
فوت و فن های تهیه کیک شکلاتی اسمارتیز
- اگر دسرباز هستید و زیاد در خانه شیرینی جات می پزید، خوب است طرز تهیه سس شکلاتی به روش قنادی و طرز تهیه خامه شکلاتی برای تزیین انواع کیک و شیرینی را یاد بگیرید.
- حالا که برای تهیه این کیک آماده شده اید، مراقب باشید که سراغ 7 اشتباه رایج در هنگام پخت کیک نروید.
- هنگام تزیین کیک با اسمارتیز از خشک بودن دست هایتان اطمینان حاصل کنید، چون در صورت خیس بودن ممکن است رنگ اسمارتیزها کمرنگ گردد و یا تغییر رنگ دهد.
- این کیک خوشمزه را می توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.