خورش پسته، غذای اعیانی اهالی رفسنجان

به گزارش وبلاگ برداری، این غذا اصالتا به مردمان رفسنجان (کرمان) تعلق دارد. خورش پسته که بسیار مقوی و خوشمزه است، با پسته اعلای بومی تهیه می گردد. خورش پسته نوعی غذای شاهانه به شمار میرود و در مجالس و مراسمات خاص این استان طبخ می گردد.

خورش پسته، غذای اعیانی اهالی رفسنجان

مواد اولیه

سینه مرغ 500 گرم

مغز پسته 300 گرم

پیاز یک عدد

رب انار 5 قاشق غذا خوری

زعفران دم شده 4 قاشق غذا خوری

روغن به میزان لازم

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

شکر در صورت احتیاج به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا مغز پسته را آسیاب می کنیم. تا حدی این کار را انجام می دهیم تا مانند خمیری چرب و خوشرنگ درآید.

مرحله دوم

پیاز را پوست کنده و رنده خیلی ریز یا آسیاب می کنیم. رب انار را داخل یک استکان آب حل می کنیم تا یکدست گردد. سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد نموده و آماده می گذاریم.

مرحله سوم

ابتدا داخل ظرف مناسبی برای پخت خورش که بهتر است سفالی یا سنگی باشد میزان کمی روغن ریخته و پیاز را کمی تفت می دهیم. پیاز ها که سبک شد، پسته را افزوده و کاملا تفت می دهیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ادویه ها و مرغ را به همراه رب انار و آب جوش به خورش اضافه می کنیم . سپس درب قابلمه را بسته و اجازه می دهیم تا مرغ پخته و آب خورش کم گردد.

مرحله پنجم

حالا خورش پسته ما کاملا پخته شده است. در این مرحله زعفران و نمک غذا را افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا جا افتاده و به روغن بیفتد. بعد از این مرحله خورش شما آماده سرو به همراه برنج است.

منبع: گردشبان

به "خورش پسته، غذای اعیانی اهالی رفسنجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورش پسته، غذای اعیانی اهالی رفسنجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید