لبنیات پرچرب یا کم چرب

به گزارش وبلاگ برداری، در ماست کم چرب یا پرچرب اندازه کالری و چربی فرق دارد و برترین و مفید ترین نوع آن ماست پرچرب می باشد که دارای ارزش غذایی بالاتری است.با ما همراه باشید.

لبنیات پرچرب یا کم چرب

شیر و ماست کم چرب بهتر است یا پر چرب

با الگویی که به سمت طبیعی تر شدن و سالم غذا خوردن می رود، برخی اعلام می نمایند که محصولات لبنی طبیعی شیر، پاک تر و انتخاب سالم تری نسبت جایگزین های کم چرب دستکاری شده است. مطالعات اخیر سوالاتی در خصوص اینکه آیا محصولات لبنی کم چرب باعث کاهش وزن می شوند یا خیر را افزایش داده است.

جدال بین کم چرب و پر چرب در نهایت، یک انتخاب شخصی است. اگر شما لبنیات را در برنامه غذایی خود بگنجانید، مسلماً یک انتخاب سالم را وارد رژیم غذایی خود نموده اید اما همچنان برخی از هشدار های احتیاطی برای مصرف لبنیات وجود دارد.

یافته های جالب درباره لبنیات و وزن بدن

پژوهش ها نشان می دهد که مصرف محصولات لبنی پر چرب، از جمله شیر و پنیر، با کاهش وزن بدن همراه است.

این یافته ممکن است با معلومات شما متضاد به نظر برسد، چون نسخه های پر چرب کالری بیشتری دارند اما در 11 مطالعه از 16 مطالعه این نتیجه به دست آمده که افرادی که محصولات لبنی با چربی بالا مصرف می نمایند یا کاهش وزن دارند یا وزن خیلی کمی اضافه می نمایند. (برخی از دانشمندان معتقدند ممکن است به این خاطر باشد که محصولات لبنی که حاوی چربی بیشتری هستند، باعث احساس سیری بیشتر شوند، به این علت مردم ممکن است که کمتر غذا بخورند.) .

اما با همه این مطالعات نمی توان ثابت کرد که خوردن محصولات لبنی پر چرب مانع از افزایش وزن می گردد.

با این حال آزمایشات نشان می دهد که در برترین حالت مصرف لبنیات پر چرب تاثیر متوسطی بر وزن بدن دارد.کسانی که مصرف لبنیات پرچرب خود را افزایش دادند افزایش وزن کمی بیشتر (حدود 2 پوند) نسبت به کسانی که محصولات لبنی کم چرب مصرف نموده اند داشته اند.

باید از کدام نوع از محصولات لبنی استفاده کرد

درنظر گرفتن چگونگی انتخاب محصولات لبنی که در سلامت کلی تاثیر دارد، بسار مهم است. بسیاری از کارشناسان، مصرف محصولات لبنی کم چرب را توصیه می نمایند، زیرا چربی های اشباع آن ها کمتر است.

تا به امروز، شواهد نشان می دهد که چربی های اشباع شده ممکن است بر سلامت قلب بی تاثیر باشد، اما چربی های اشباع شده نسبت به نوع غیر اشباع (موجود در روغن های گیاهی، آجیل، دانه ها و ماهی های چرب) مزایای بیشتری ارائه می دهند و در واقع خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند.

اولویت لبنی شما چه شیر پرچرب باشد چه کم چرب، می توان آن را بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل در نظر گرفت. اگر شما در شرایط خوبی هستید و نسخه های پر چربی شیر، ماست و پنیر را به این خاطر که فکر می کنید طبیعی تر است ترجیح می دهید، کنترل اندازهی که مصرف می کنید لازم است.

با اینکه اختلاف بزرگی بین تاثیر شیرهای پرچرب و کم چرب بر سلامتی وجود ندارد توصیه می گردد که نسخه کم چرب شیر و ماست را همراه با اندازهی از پنیر دو درصد چربی (مانند چدار و موزارلا) به عنوان انتخاب های اصلی به صورت روزانه مصرف کنید. چون چربی بیشترین کالری متراکم را در مواد غذایی دارد، بهتر است از سالم ترین منابع چربی، از جمله آجیل، دانه ها، آوکادو، و زیتون و روغن های دیگر در تهیه غذا و سس سالاد روزانه استفاده گردد.

آخرین نکته این است که شما ممکن است شنیده باشید که محصولات لبنی کم چرب به شدت پردازش شده هستند و به آن ها مواد افزودنی و شکر اضافه می نمایند، اما این اغلب درست نیست و کاملا بستگی به آنچه که شما می خرید دارد.

شیر کم چربی و شیر کامل حاوی اندازه یکسانی شکر (12 گرم در هر فنجان) هستند. فهرست مواد تشکیل دهنده پنیر کم چربی نیز مشابه پنیر از شیر کامل است.

دیگر محصولات لبنی کم چرب ممکن است حاوی صمغ های گیاهی و دیگر مواد افزودنی باشند اما اقلام اساسی به طور معمول افزودنی ندارند. مثل همواره شما باید برچسب روی مواد غذایی برای اطلاع از مواد افزودنی را بخوانید.

منبع: سایت مجله سلامت

منبع: راسخون

به "لبنیات پرچرب یا کم چرب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لبنیات پرچرب یا کم چرب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید