طرز تهیه استیک لقمه با طعم سیر
به گزارش وبلاگ برداری، استیک گوشت قرمز یکی از انتخاب های همیشگی هواداران گوشت است. ما در این دستور پخت از کتاب کاله به سراغ طرز تهیه استیک لقمه رفته ایم تا گوشتی لذیذ آماده کنیم. ترکیب فوق العاده خوش عطر و طعم گوشت، کره و سیر، برای همه وسوسه برانگیز است. شما می توانید از این لقمه های گوشت، برای سرو نودل و سالاد بهره ببرید یا آن ها را با سبزیجاتی مانند ذرت، کلم بروکلی پخته شده و سیب زمینی، نوش جان کنید. با این دستور، پخت استیک به یکی از انتخاب های آسان شما تبدیل می گردد.

مواد لازم برای تهیه استیک لقمه
- گوشت مناسب استیک یک کیلو
- سیر چهار حبه
- فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
- نمک به مقدار لازم
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین هشت قاشق غذاخوری
- جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان
طرز تهیه استیک لقمه
مرحله اول
برای آغاز تهیه استیک لقمه، چهار حبه سیر را خرد کنید. آن ها در یک ظرف بریزید و سپس، یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه را به سیر اضافه کنید. پس از آن، جعفری تازه را خرد کنید تا به مقدار یک چهارم فنجان از آن داشته باشید. پس از خرد کردن، آن ها را در کاسه دیگری بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت استیک را به مقدار های دو و نیم سانتی متر برش دهید و یک دوم قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید. برای تهیه این غذای ساده باید به 10 فرمان پخت استیک وفادار بمانید.
مرحله سوم
هشت قاشق غذاخوری کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید تا با حرارت ذوب گردد. تکه های گوشت را به کره اضافه کنید و آرام آرام هم بزنید تا گوشت تفت بخورد و قهوه ای رنگ گردد. در این مرحله از آماده سازی استیک لقمه، شش تا هشت دقیقه زمان برای سرخ شدن گوشت ها ضروری است. آن ها را زیر و رو کنید تا نسوزند.
مرحله چهارم
نوبت به اضافه کردن سیر و فلفل به گوشت است. زمانی که سیرها تغییر رنگ دادند، زیر شعله را خاموش کنید. در نظر داشته باشید حتما سیر را زمانی در تابه بریزید که گوشت به طور کامل سرخ شده باشد تا مبادا سیرها بسوزند. پس از آن، جعفری ها را اضافه کنید تا با حرارت به جای مانده، خیلی کم تفت بخورند.
مرحله پنجم
بعد از آن که جعفری ها با استیک خوب تفت خوردند، غذای گوشتی شما آماده است. حالا می توانید آن را با سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.
نکات مربوط به تهیه استیک لقمه
- استیک لقمه را می توانید تا چهار روز در یک ظرف مناسب در یخچال نگه داری کنید.
- شما می توانید از ادویه های مورد علاقه تان در زمان سرو استیک بهره ببرید. از چاشنی های خوشمزه مناسب استیک، ادویه فاهیتا یا همان فاجیتا مکزیکی است.
- برای سرخ کردن استیک، از یک تابه عریض و عمیق بهره ببرید تا گوشت به طور کامل در کره غرق گردد.
- ااز این استیک می توانید برای تهیه سالاد استیک بهره ببرید.