دمنوش های گیاهی برای کاهش نفخ
به گزارش وبلاگ برداری، مطالعات اولیه نشان می دهد که چندین چای گیاهی ممکن است به تسکین این شرایط ناراحت کننده یاری کند.
نعناع فلفلی
نعناع فلفلی به طور گسترده ای برای یاری به تسکین مسائل گوارشی شناخته شده است. طعمی خنک و با طراوت دارد. مطالعات نشان می دهد که نعناع فلفلی روده را آرام می نماید که ممکن است اسپاسم روده را تسکین داده و به بهبود نفخ و درد همراه با آن یاری کند.
بادرنجبویه
چای بادرنجبویه دارای رایحه و طعم لیمویی است همراه با خواصی از گیاه نعناع، زیرا این گیاه از خانواده نعناع است. آژانس دارویی اروپا خاطرنشان می نماید که چای بادرنجبویه ممکن است بر اساس استفاده سنتی، مسائل گوارشی خفیف از جمله نفخ و گاز را تسکین دهد. برای تهیه چای، 1 قاشق غذاخوری (3 گرم) برگ خشک بادرنجبویه (یا 1 چای کیسه ای) را در 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب جوشیده به مدت 10 دقیقه دم کنید.
زنجبیل
چای زنجبیل از ریشه های ضخیم گیاه زنجبیل تهیه می گردد و از زمان های قدیم برای بیماری های مربوط به معده استفاده می شده است. مطالعات انسانی نشان می دهد که مصرف روزانه 1 تا 1. 5 گرم کپسول زنجبیل در دوز های منقسم ممکن است حالت تهوع را تسکین دهد. علاوه بر این، مکمل های زنجبیل ممکن است تخلیه معده را تسریع نمایند، ناراحتی های گوارشی را تسکین دهند و گرفتگی های روده، نفخ و گاز را نیز کاهش دهند. چای زنجبیل طعمی تند دارد که می توانید آن را با عسل و لیمو نرم کنید.
بابونه
در طب سنتی از بابونه برای درمان سوءهاضمه، گاز معده، اسهال، تهوع، استفراغ و زخم معده استفاده می گردد. بابونه می تواند از عفونت های باکتریایی هلیکوباکترپیلوری، که عامل زخم معده و همراه با نفخ است، جلوگیری کند. برای تهیه این چای 1 فنجان (240 میلی لیتر) آب جوشیده را روی 1 قاشق غذاخوری (2 تا 3 گرم) بابونه خشک (یا 1 چای کیسه ای) بریزید و به مدت 10 دقیقه دم کنید.
ریشه گلپر
ریشه گیاه گلپر طعم تلخی دارد، اما وقتی با چای بادرنجبویه خیسانده گردد طعم بهتری دارد. عصاره ریشه گلپر در ایبروگاست و سایر محصولات گوارشی گیاهی استفاده می گردد. ترکیبات تلخ این گیاه ممکن است شیره های گوارشی را برای تقویت هضم سالم تحریک کند. علاوه بر این، تحقیقات حیوانی نشان می دهد که ریشه گلپر ممکن است یبوست را تسکین دهد، که عاملی برای نفخ است.
منبع: سلامت نیوز
منبع: فرارو