خواص هسته انبه برای درمان 5 بیماری خطرناک
به گزارش وبلاگ برداری، هسته انبه یکی از موادی است که شاید کمتر کسی تصور کند این هسته نیز می تواند خاصیت های دارویی داشته باشد، اما پیشرفت تکنولوژی و علم نوین ثابت نموده که هیچ چیز در این جهان بی خاصیت نیست. اگر می خواهید با خواص هسته انبه آشنا شوید این مقاله را از دست ندهید.
خواص هسته انبه در واقع خواص و ویژگی های دانه انبه است که چون اغلب به صورت مستقیم و جدا مورد مصرف قرار نمی گیرد برای همین مردم آگاهی زیادی نسبت به آن ندارند. وبلاگ برداری مگ در این مقاله سعی نموده که شما را باخاصیت این دانه جادویی و ویژگی های منحصر به فردش آشنا کند.
https://video.delta.ir/mp4/2023/08/Properties%20of%20mango%20kernel.mp4
خواص هسته انبه
انبه دارای تنها یک هسته یا دانه است که با پوسته ای سخت در میان آن قرار گرفته و معمولا در هنگام خوردن انبه جدا و دور انداخته می گردد. با این وجود اگر بدانید که این دانه با آن پوسته سخت و غیر قابل نفوذش چه خاصیت هایی دارد از دورانداختن آن پرهیز می کنید.
از بین بردن بیماری های گوارشی
پروتئین، کربوهیدرات و فیبر از جمله مواد مغذی داخل هسته انبه هستند. وجود فیبر در رژیم غذایی می تواند در بهبود هضم، کاهش مسائل گوارشی و افزایش احساس سیری یاری کند به همین خاطر این دانه می تواند بیماری های مختلف گوارشی را از بین ببرد.
مبارزه با سلول های سرطانی
هسته انبه حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مانند فلاونوئیدها و پلی فنول ها است. این ترکیبات می توانند در مقابله با آسیب های اکسیداتیو در بدن و جلوگیری از آنها نقش موثری داشته باشند. آسیب های اکسیداتیو باعث ایجاد سلول های سرطانی می گردد.
تاثیرات ضدالتهابی از جمله خواص هسته انبه
بعضی مطالعات نشان داده اند که ترکیبات موجود در هسته انبه می توانند تاثیرات ضدالتهابی داشته باشند و در کنترل التهاب های مزمن موثر باشند.
درمان آسم از دیگر خواص هسته انبه
اختلالات تنفسی مانند تنگی نفس و بیماری آسم از جمله دیگر خواص درمانی هسته انبه هستند که به سلامت جسمانی شما یاری می نمایند.
عملکرد صحیح عضلات
هسته انبه حاوی مواد معدنی مانند منیزیم و پتاسیم است که در عملکرد صحیح عضلات نقش دارند.
استفاده در صنایع مختلف
روغن هسته انبه به دلیل نقش موثری که در جلوگیری از پیری دارد در محصولات آرایشی بهداشتی بسیار استفاده می گردد.
طریقه مصرف هسته انبه
برترین راه برای مصرف هسته انبه استفاده از آن به شکل پودر است. پوسته سخت دانه انبه را بشکنید، آن را خشک کنید و سپس پودر کنید. پدر به دست آمده را می توانید حتی به عنوان طعم دهنده در غذاهای مختلفی نیز مصرف کنید.
یکی دیگر از اشکال استفاده از دانه انبه، روغن آن است. می توانید روغن این دانه را استخراج کنید و از آن برای پوست و موهای خود بهره ببرید. طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه این گونه است که اندازه بسیار کمی از پودر آن را در دهان خود بگذارید و بعد با کمی آب میل کنید تا سرفه های شما را تسکین دهد.
چگونه تلخی هسته انبه را بگیریم؟
هسته انبه مانند هسته بسیاری از میوه ها تلخ است. با پودر کردن آن اندکی از تلخی اش گرفته می گردد؛ اما ممکن است طعم آن بازهم برای خیلی ها قابل تحمل نباشد. برترین راه این است که پودر هسته انبه را با بیسکویت پودر شده مخلوط کنید تا ترکیبی قابل تحمل تر و شاید اندکی خوشمزه تر به دست بیاید.
سخن آخر
یکی از نکاتی که درباره مصرف و خواص هسته انبه باید بدانید این است که مصرف مقادیر زیاد هسته انبه خام به دلیل وجود ترکیبات خاصی از جمله گلیکوزیدهای سیانوژنیک که می توانند در هنگام مصرف سیانید آزاد نمایند، می تواند مضر و خطرناک باشد. اگر علاقه مند به استفاده از آن هستید بهتر است با یک متخصص تغذیه یا پزشک طب سنتی هدایت و مشورت بگیرید.
منبع: پیام دلتا