ترفندهای خوش عطر کردن برنج هندی
به گزارش وبلاگ برداری، طرز تهیه برنج خوش عطر چگونه است؟ چگونه برنج را خوش عطر کنیم؟ چه راهکارهایی برای عطر بخشیدن و طعم دار کردن برنج وجود دارد؟
شاید پخت برنج یک کار راحت به نظر برسد، اما آشنایی با ترفندهای خوش عطر کردن برنج و روش صحیح پخت آن می تواند به شما یاری کند تا در سرانجام برنج لذیذتر و خوش طعم تری را آماده کنید. در این بخش از وبلاگ برداری می توانید با روش های خوش عطر شدن برنج هندی آشنا شوید.
روش های خوش عطر شدن برنج هندی
از برنج عطری بهره ببرید
بهتر است از برنج های عطری بهره ببرید. این برنج ها معمولا دانه درشت هستند و عطر بیشتری نسبت به برنج های معمولی دارند. به این برنج ها برنج باسماتی نیز گفته می گردد.
استفاده از سبزیجات
می توانید بعد از آبکش کردن برنج و یا در زمان پخت برنج کته کمی ریحان خردشده، گشنیز، جعفری، نعنا و حتی برگ سیر خرد شده به برنج خود اضافه کنید. برای درست کردن شوید پلو و باقالی پلو از گل محمدی خشک یا زعفران آب نموده غلیظ بهره ببرید.
از زیره یاری بگیرید
اگر در زمان پختن برنج کمی زیره سیاه به آن اضافه کنید، برنج شما بسیار لذیذ و خوش عطر خواهد شد.
از آب گوشت یا مرغ بهره ببرید
می توانید برای پخت برنج به جای استفاده آب، از آب مرغ یا آب گوشت بهره ببرید. برای این کار حتماً آب گوشت یا مرغ را به خوبی فیلتر کنید تا ذرات گوشت و مرغ در آن نباشد.
استفاده از هل سبز
می توانید 3 یا 4 عدد هل سبز را به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید. اضافه کردن هل در زمان دم کردن برنج نیز روش بسیار مناسبی است.
از روغن پیاز سرخ شده بهره ببرید
اجازه دهید پیاز سرخ گردد. قبل از طلایی شدن پیاز شعله گاز را خاموش کنید. حال می توانید از این روغن برای عطر بخشیدن به برنج بهره ببرید.
کمی روغن حیوانی در برنج بریزید
اضافه کردن روغن حیوانی به برنج در حال پخت می تواند عطر و طعم برنج شما را دو چندان کند. برای این کار باید روغن حیوانی را در زمان دم کشیدن برنج به آن اضافه کنید. سپس صبر کنید تا برنج دم بکشد.
از برنج دودی بهره ببرید
اگر از عطر این نوع برنج ها خوشتان می آید می توانید نصف پیمانه از آن را به برنج هندی خود اضافه کنید.
مراقب باشید برنج شما نسوزد
وقتی ته برنج شما بسوزد، بوی سوختگی در تمام برنج پخش می گردد و عطر برنج به مقدار زیادی تحت تأثیر قرار می گیرد.
از زعفران بهره ببرید
برای خوش عطر شدن برنج می توانید ته دیگ برنج آبکش را به صورت زعفرانی آماده کنید. این کار می تواند موجب پخش شدن بوی زعفران در برنج گردد.
چند عدد چوب دارچین در برنج قرار دهید
بعد از دم کردن برنج یک یا دو عدد چوب دارچین روی برنج قرار دهید. با این روش برنج شما عطر خوشبوتری می گیرد.
از روغن های معطر بهره ببرید
برای این کار بهتر است بعد از نیم پز شدن برنج در زمان دم کشیدن کمی روغن زیتون یا روغن کنجد به برنج اضافه کنید.
برگ بو یا برگ نعنا داخل برنج بیندازید
وقتی برنج را آبکش کردید و یا آب برنج کته بخار شد و زمان دم کشیدن برنج است، چند برگ بو و برگ نعنا روی برنج قرار دهید.
از کره برای معطر شدن برنج بهره ببرید
می توانید در طرز تهیه برنج خود و در زمان دم کشیدن برنج، مقداری کره لابه لای آن قرار دهید. برنج خوش طعم خود را در کنار بادمجان شکم پر گیلانی بدون گوشت نوش جان نمایید.
پیشنهاد مطالعه: برنج خوشمزه و خورشت خود را با زیتون پرورده ترش با سیر و زرشک سرو کنید.
منبع: پیام دلتا