شیرینی های معروف آذربایجان را در سفر به باکو از دست ندهید!

به گزارش وبلاگ برداری، در این مطلب به سراغ معرفی برترین شیرینی های باکو رفته ایم زیرا دسرهای این کشور بسیار متنوع و خوشمزه هستند و شیرینی های منحصر به فرد و مخصوص خود را دارند. بسیاری از شهرهای دنیا به خاطر غذا و خوراکی های خوشمزه شان معروف شده اند. باکو یکی از همین شهرها است که به خاطر شیرینی های لذیذ و دلچسبش حسابی معروف شده و گردشگران این شهر همشیه از خوردن این شیرینی ها لذت می برند.

شیرینی های معروف آذربایجان را در سفر به باکو از دست ندهید!

کشور آذربایجان و شهر باکو یکی از مقاصد گردشگری محبوب در میان ایرانیان است و هر ساله ایرانیان زیادی به آذربایجان سفر می نمایند. از آنجایی که آذربایجان کشور همسایه ایران است و فاصله نزدیکی دارد، سفر به این کشور سفری ارزان برای شما و خانواده تان خواهد بود. شهر باکو و کلا کشور آذربایجان علاوه بر جاذبه های طبیعی بسیار زیبا و مکان های تاریخی منحصر به فرد، مقصدی بسیار عالی برای امتحان کردن غذاهای خوشمزه و لذیذ نیز است. غذاهای آذری نیز مانند غذاهای ایرانی آوازه ای بلند دارند و بسیار شبیه غذاهای ایرانی هستند. یکی از برترین بخش های سفر علاوه بر امتحان کردن غذاها، خوردن دسرها و شیرینی های فرهنگی فرق دارد. . در ادامه با برترین شیرینی های باکو بیشتر آشنا می شویم.

برترین شیرینی های باکو | گوگال Gogal

گوگال یک نوع شیرینی سنتی تهیه شده از خمیر پف دار است که درون آن را با مواد مختلف پر می نمایند. این شیرینی در دو نوع شیرین و شور تهیه می شود. برای مواد درون آن معمولا از مخلوط کره، آرد و شکر و یا مخلوط آجیل خردشده و شکر استفاده می شود. برای تهیه این شیرینی از خمیر 9 و یا 12 لایه استفاده می نمایند، هر چه لایه های خمیر بیشتر باشد شیرینی تردتر و خوشمزه تر می شود.

در تور باکو شما فرصت امتحان این غذاهای لذیذ را خواهید داشت.

باقلوا Pakhlava

باقلوا هم دسر محبوبی است که از لایه های بسیار نازک خمیر و آجیل خردشده و عسل تهیه می شود. از قدیم باقلوا های آذربایجان را به شکل لوزی برش می دادند و در وسطش آجیل می گذاشتند. مردم آذربایجان بیشتر در ایام عید نوروز باقلوا درست می نمایند. علی رغم این که ریشه باقلوا به ترکیه بازمی شود ولی بازهم این شیرینی راه خود را به باکو یافته است و تعدادی از برترین باقلواها را می توان در شیرینی سرای ترکیه ای محلی گول اوغلو Gulluoglu یافت. این شیرینی که به صورت استوانه ای پیچیده می شود، انواع مختلفی دارد و معمولا با مغز پسته، پر شده است. باقلوا بیش از حد شیرین نیست، به شدت تازه و خوشمزه و البته بسیار اعتیادآور است.

شکر بورا Shekerbura

شکربورا یکی از دسرهای پرطرفدار در آذربایجان است که در سراسر این کشور یافت می شود. این دسر، پای های شیرینی هستند که داخل آنها را بادام، فندق، گردو و مخلوطی از شکر و عسل پر نموده اند.

برترین شیرینی های باکو | دوشبارا Dushbara

دوشبارا یکی ازجذاب های سنتی آذربایجان است که شمایلی شبیه پیراشکی ما ایرانی ها دارد با این تفاوت که بسیار کوچک است و در آب گوشت پخته می شود. برای پخت دوشبارا، ابتدا گوشت گوساله را ریز نموده و به همراه پیاز، سبزیجات معطر، گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه تفت می دهند. سپس مواد آماده شده را در داخل لقمه های خمیری قرار می دهند. پس از آماده شدن لقمه ها، آن ها را درون آبِ گوشت از پیش آماده شده گذاشته و می گذراند تا کمی بپزد. پس از 10 دقیقه دوشبارا، این لقمه های گوشت را به همراه آب گوشت همراهش سرو می نمایند.

بادام بورا Badam-bura

بادام بورا یکی از شیرینی های مخصوص آذربایجان است که بیشتر در باکو تهیه می شود و اشکال مختلفی دارد و با شکر، دارچین و آجیل ریز خردشده پخته می شود.

برترین شیرینی های باکو | حلوا halva

شهر شکی در آذربایجان خوراکی های بسیار خوشمزه ای دارد. علاوه بر آبگوشت معروفشان، حلوای بسیار لذیذی هم دارند. این حلوا که به آن باقلوای شکی هم می گویند از خمیر سرخ شده ویفر نازک، آجیل خرد شده و عسل تهیه می شود. این حلوا بسیار خوشمزه است و ارزش سفر به شکی را دارد. این حلوا با حلوای سنتی و خشکی که ما به آن عادت داریم فرق دارد و در بخش های مختلف این کشور، انواع متفاوتی از آن وجود دارند. این حلوا شبیه به نوعی از شیرینی پای است که دارای لایه های تردی است که از یک شربت شیرین پر شده اند.

قطاب Kutab

این غذا با قطابی که در نظر ما ایرانی ها به عنوان یک شیرینی شناخته می شود فرق دارد. قطاب آذربایجان به نوعی یک پنکیک است که انواع مختلفی دارد و با گوشت یا اسفناج یا سبزیجات دیگر پر می شود. این غذا به تنهایی بسیار لذیذ است ولی اگر به چودو پچکا Chudo Pechka بروید می توانید خلاقیت به خرج داده و این مواد سبز خوشمزه را با باقلیجان (بادمجان و سیری که در خامه ترش خوابانده شده اند) ترکیب کنید و لقمه آذربایجانی شخصی خود را ایجاد نمایید.

برترین شیرینی های باکو | فرهنگ چای

آذربایجانی ها ارتباط زیادی با چای دارند و مهم ترین نوشیدنی آذری ها در مراسم های سنتی و مهمانی ها به به منظور نشان دادن صمیمیت، مهمان نوازی، با چای از مهمانان پذیرایی می کردند. اگر به خانه کسی دعوت شوید، میزبان با چای سیاه و قند از شما پذیرایی خواهد نمود. طبق یک عادت قدیمی، مردم ابتدا قند را در چای فرو می برند و قبل از نوشیدن آن، قند را در دهان شان می گذارند. مردم محلی می گویند که این کار ریشه در دوران قرون وسطی دارد. حاکمان می ترسیدند مسموم شان نمایند؛ اگر هنگامی که قند در چای فرو برده می شد، تغییری می کرد، پادشاهان فکر می کردند کسی می خواهد آنها را مسموم کند و بکشد.

برای رزرو آنلاین ارزان ترین بلیط هواپیمای داخلی و خارجی روی تصویر زیر کلیک کنید:

منبع: الی گشت

به "شیرینی های معروف آذربایجان را در سفر به باکو از دست ندهید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرینی های معروف آذربایجان را در سفر به باکو از دست ندهید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید