با این روش ساده برای خودتان جوجه کباب از نوع خارجی آن درست کنید

به گزارش وبلاگ برداری، جوجه کباب دیگر یک غذای بین المللی شده است. ایتالیایی ها هم جوجه کباب دارند ولی به جای برنج آن را با سس مخصوص خوشمزه ای که با سبزیجات مختلف درست شده است می خورند.

با این روش ساده برای خودتان جوجه کباب از نوع خارجی آن درست کنید

وبلاگ برداری، ایتالیایی ها جوجه کبابشان را با پاستا می خورند ولی شما می توانید آن را با برنج بخورید. البته این جوجه کباب را برخلاف اسمش کباب نمی نمایند، آن را در روغن سرخ می نمایند.

مواد لازم

2 /1 یک کیلو مرغ بدون استخوان

نمک و فلفل به اندازه لازم

4 ق س زعفران آب نموده

روغن به اندازه لازم

1. جوجه یا مرغ را بدون استخوان کنید. اگر در این کار مهارت ندارید، می توانید از قصاب محلتان مرغ بدون استخوان بخواهید. مرغ را به شکل مکعب برش بزنید و با نمک و فلفل و زعفران آب نموده، مخلوط کنید. ترکیب مرغ و ادویه جات را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار گردد.

2. مرغ های مزه دار را از یخچال بیرون آورده و آنها را به سیخ های چوبی بکشید. در تابه ای اندازهی روغن ریخته و مرغ های سیخ زده شده را سرخ کنید. هر دو طرف مرغ ها را در روغن سرخ کنید. البته بهتر است حرارت کم باشد تا مرغ ها مغزپخت شوند.

3. برای سرو کردن جوجه بهتر است سس را هم کنار غذا قرار دهید و با چند برگ جعفری و برشی لیمو تزئین کنید.

سُـس

پیاز، هویج، کرفس و فلفل دلمه ای را به شکل نگینی و ریز خرد کنید. در کمی روغن تفت دهید. وقتی کمی سبزیجات به اصطلاح سبک شدند، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه نموده و کمی تفت دهید. آب مرغ را اضافه نموده و بگذارید سبزیجات خوب بپزند و به روغن بیفتند. در خاتمه سبزی معطر یا ترخون را اضافه کنید.

نکته: اگر تکه های سبزیجات هنوز تعیین هستند می توانید سس را در مخلوط کن ریخته و به شکل پوره درآورید.

مواد لازم

100 گرم پیاز

100 گرم رب گوجه فرنگی

30 گرم ترخون

یا مخلوط سبزی های معطر

80 گرم هویج

50 گرم کرفس

50 گرم فلفل دلمه ای

2 /1 لیتر آب مرغ

روغن به اندازه لازم

نمک و فلفل به اندازه کافی

فوت وفن

اگر می خواهید سیخ های چوبی هنگام سرخ کردن جوجه ها نسوزند، سیخ ها را مدت دو ساعت در آب خیس کنید.

یه جور دیگه

این سس، انتخاب خوبی برای استفاده در خوراک پاستا و کنار ماکارونی هم است.

منبع: همشهری آنلاین

به "با این روش ساده برای خودتان جوجه کباب از نوع خارجی آن درست کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این روش ساده برای خودتان جوجه کباب از نوع خارجی آن درست کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید