استفاده جالب از طبیعت؛ شیوه کشاورزان یونان برای حفظ محصولات

به گزارش وبلاگ برداری، پرورش دهندگان محصولات تره فرنگی یونان، محصولات خود را در نهرهای شفاف می شورند. آنها این روش سنتی کم هزینه و کم آلاینده را به ابزارهای شست و شو ترجیح می دهند.

استفاده جالب از طبیعت؛ شیوه کشاورزان یونان برای حفظ محصولات

به گزارش عصرایران به نقل از فرانس 24، سرچشمه این نهر 500 متر بالاتر از روستای دوروتیا در منطقه پلا در شمال یونان قرار گرفته است.

کوستاس آنتونیو پرورش دهنده 48 ساله تره فرنگی می گوید: آب تره فرنگی ها را زنده و تازه نگه می دارد، این روش ما را از آب لوله کشی روستا نجات می دهد.

او اضافه کرد: این روش را از پدربزرگ و مادربزرگ خود آموختیم و این همان کاری است نسل بعدی نیز آن را ادامه می دهد.

دسته های تره فرنگی های تازه چیده شده با نخ و نوار پلاستیکی به هم بسته می گردد و بین 6 تا 12 ساعت در جریان آب باقی می ماند.

دهکده دوروتیا حدود 500 نفر جمعیت دارد که سالانه 1600 تُن تره فرنگی برای خرده مالکان فراوری می نماید.

آنتونیو به عنوان کدخدای روستا می گوید کل افراد 20 تا 75 ساله روستا به پرورش تره فرنگی مشغولند.

او می گوید هر گییاه به صورت دستی از ریشه کنده و قبل از ورود به نهرهای آبی به تمیز می گردد.

اوانجلیا پاپادولو که خانواده اش در سه دهه گذشته تره فرنگی پرورش داده اند، می گوید: این یک کار سخت است که به افراد زیادی احتیاج دارد. اینجا کار آسان تر است و نتایج آن بهتر از کار با ماشین آلات شست و شو است.

او اضافه کرد: تمام روستا ایتجا جمع هستیم. کار می کنیم، غیبت می کنیم، شایعه می سازیم و بحث و جدل راه می اندازیم.

منبع: فرارو

به "استفاده جالب از طبیعت؛ شیوه کشاورزان یونان برای حفظ محصولات" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استفاده جالب از طبیعت؛ شیوه کشاورزان یونان برای حفظ محصولات"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید