وقتی پلاستیک تبدیل به استیک می گردد ، عکس
به گزارش وبلاگ برداری، دیجیاتو نوشت: دانشمندان در حال توسعه فناوری جدیدی هستند که اجازه می دهد بتوانیم با یاری نوعی باکتری مهندسی شده از پلاستیک غذا فراوری کنیم.
دانشمندان در حال توسعه راه جدیدی برای تأمین غذا در فضای دوردست هستند. شرکت Beehex که به وسیله یک کارآفرین وابسته به ناسا تأسیس شده، مشغول ساخت راهکارهای مختلفی با استفاده از فناوری های چاپ سه بعدی غذاست.
مؤسس این شرکت می گوید با تغییر کانیتنرهای حمل ونقل توانسته سیستمی بسازد که از یک سو زباله های پلاستیکی را دریافت و متلاشی می نماید. سپس آن ها را به یک زیست راکتور می دهد که حاوی تعدادی باکتری مهندسی شده با اهداف بسیار خاص است.
این باکتری ها می توانند پلاستیک بخورند و آن را به زیست توده تبدیل نمایند. سپس این زیست توده قابل تبدیل به انواع مختلفی از بافت ها و شکل ها خواهد بود. بنیان گذار Beehex می گوید: بنابراین اگر می خواهید از پلاستیک استیک بسازید، با مکانیزمی که در یک سمت این کانیتر قرار داده شده است، می توانید این کار را بکنید.
فراوری غذا از پلاستیک می تواند در زمین هم استفاده گردد
چاپ غذا از زباله های پلاستیکی در کره زمین هم می تواند مفید باشد. این شرکت در نظر دارد که ابتدا این ایده را برای مراکز یاری به فجایع طبیعی یا کمپ پناهندگان اجرا کند. Beehex باور دارد که بازار این فعالیت می تواند بین 500 میلیون تا یک میلیارد دلار ارزش داشته باشد.
این دستگاه در ابتدا می تواند به سازمان های جهانی از جمله سازمان ملل فروخته گردد و در اختیار نیازمندان قرار بگیرد. سپس احتمالاً شاهد ارسال آن به مدار پایینی زمین و ایستگاه فضایی بین المللی خواهیم بود. Beehex امیدوار است که این پروژه در حوالی سال های 2026 یا 2027 کلید بخورد و در پایگاهی بر روی ماه استفاده گردد.
5858
منبع: خبرآنلاین